تبلیغات

تب کنگو

 آخرین آمار مبتلایان و قربانیان تب کنگو در کشور / علت فوت سه نفر در فارس تب کنگو نبود!

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: آخرین آمار بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای سال جاری تا این هفته ۵۶ مورد مبتلا در کشور گزارش شده است.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی گویا در گفت و گو با جام جم آنلاین اظهار داشت: آخرین آمار بیماری تب کریمه کنگو از ابتدای سال جاری تا این هفته 56 مورد مبتلا در کشور گزارش شده است، خوشبختانه مورد فوتی در هفته‌های اخیر نداشتیم و تاکنون تنها 3 مورد از مبتلایان جان خود را از دست داده‌اند.

وی ادامه داد: این بیماری در استان‌ها مختلف دو یا سه موردی مشاهده شده است و به گونه نیست که بگویم تب کریمه کنگو در استانی خاص متمرکز شده است البته بجز اتفاقی که در کشتارگاه سیستان و بلوچستان 19 نفر را درگیر کرد این چنین آمار را در یک استان نداشتیم.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت توصیه کرد: افرادی که در محل زندگیشان دام نگهداری می‌کنند باید مراقب دو مورد باشند، گزش کنه که یکی از موارد مهم ابتلا محسوب می‌شوند، افراد باید لباس‌هایی را بر تن کنند تا از گزش کنه دور بمانند، ناگفته نماند رعایت نکات بهداشتی در داخل آغل‌ها بسیار حائز اهمیت است.

به گفته وی مورد دیگر، از ذبح کنار خیابان و منازل جدا خودداری شود. هر نوع ذبحی ممکن است افراد را در معرض آلودگی با این ویروس قرار دهد بخصوص اینکه تب کنگو در بدن حیوان علامتی ندارد و افراد نمی‌توانند متوجه وجود این بیماری در حیوان شوند.

گویا در خصوص اخبار منتشر شده مبنی بر هشت بیمار مشکوک به تب کنگو در فارس گفت : این هشت بیمار علائمی همانند این بیماری داشتند اما مبتلا به تب کنگو نبودند و مرگ 3 بیمار به دلیل تب کنگو در فارس که در رسانه ها منتشر شد، کذب است و به هیچ عنوان این افراد به دلیل بیماری تب کریمه کنگو فوت نکردند.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، فروختن و کشتار دام در کنار خیابان را یکی از اقدامات بسیار خطرناک دانست و اظهار داشت: فروختن و کشتار دام در کنار خیابان می‌تواند مردم را در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دهد لذا سازمان دامپزشکی عهده دار برخورد با این دسته از افراد است.

وی بازرسی و نظارت روی رستوران‌های بین راهی را وظیفه سازمان سلامت محیط و کار دانست و گفت: با توجه به تعطیلات پیش رو، تا جایی که به حیطه کاری مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر مربوط می‌شود، این سازمان یک برنامه مدونی را برای کنترل و نظارت رستوران‌های بین راهی در پیش گرفته است.